Untitled Document

SVN
Een netwerk voor én van
duurzame ondernemers.

HUISSTIJL


NIEUWSBRIEF


LOOKBOOK

DE VRAAG

Het Social Venture Network vindt zijn oorsprong in de US. In navolging daarvan waren er in een aantal Europese landen lokale ‘afdeling’ ontstaan. Het werd echter hoog tijd om de doelstellingen, de strategie en het imago af te stoffen en een meer eigen gezicht te krijgen.

DE OPLOSSING

Het SVN is een netwerk van en voor duurzame ondernemers. Daar ligt doorgaans nogal een geitenwollensokken-deken overheen. Juist dat zijn we uit de weg gegaan.

We formuleerden dan ook de pay-off: Slim samen duurzaam ondernemen. We hebben de nadruk gelegd op het ondernemerschap en het netwerkdoel van de organisatie. Niet blijven hangen bij het hebben van sympathieke, warme goede bedoelingen, maar juist ruimte bieden aan doelmatig ondernemerschap met wereld-verbeterende doelstellingen.

Het resultaat: een fris, ‘gezond’ en helder beeldmerk en een huisstijl met hetzelfde karakter die op zichzelf en in al zijn uitingen en toepassingen het begrip ‘contacten leggen’ in zich heeft. Want wereld-verbeteren vraagt om aansluiting bij elkaar.

WAT ER IS GEMAAKT

Een doelgerichte set correspondentie-materiaal; een basis-briefpapier – met behulp van digitale templates te gebruiken als brief, factuur en memo, enveloppen, complimentskaart, adresstickers en business-kaarten. Een maandelijkse nieuwsbrief, uitnodigingen, leaflets en een sfeervol en enthousiasmerend lookbook.