Untitled Document

SVN CONFERENCE
Een internationale conferentie
om te verbinden en leren.

BEELDMERK


PROGRAMMABOEK


BEWEGWIJZERING


GESCHENK & BANNERS

 

DE VRAAG

SVN Europe organiseert een internationale conferentie om inzichten, kennis, ervaringen, ideeën en activiteiten op het gebied van duurzaam ondernemerschap met elkaar te delen. Dat evenement en het programma en de inhoud daarvan moet op de kaart worden gezet om gasten én sponsoren te trekken.

DE OPLOSSING

Ondernemen en dus ook duurzaam ondernemen is een dynamisch begrip. Bovendien moest een groot deel van het programma nog invulling krijgen. We kozen er dan ook voor om alle communicatiemiddelen in de aanloop naar het evenement digitaal te houden. Via een aantal teaser-e-mails werd een grote groep potentiële gasten op het event geattendeerd en via een tweewekelijkse e-mail-nieuwsbrief én een website werden alle (potentiële) gasten van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Alleen de items die voor het driedaagse event gemaakt moesten worden werden in print uitgevoerd. Digitaal gedrukt wel te verstaan. Gezien de relatief lage benodigde oplages een kostenefficiënte keuze.

Het karakter en de vormgeving van het geheel ontleenden we aan de stijl die we reeds voor het SVN Nederland hadden ontwikkeld, met trefwoorden als helder, duidelijk, verbinden, samenwerken als fundament.

WAT ER IS GEMAAKT

Een serie teaser-e-mails, een e-mail-nieuwsbrief én een website om het event onder de aandacht te brengen en houden.
Voor het event zelf maakten we een eigen beeldmerk en huisstijl, een programma-magazine, de bewegwijzering, banners en het relatiegeschenk.