Untitled Document

NYDJ
Een smaakvol jeansmerk dat
stijl en comfort combineert.

ADVERTISING


LOOKBOOK


DISPLAYS

DE VRAAG

NYDJ – een upcoming jeansmerk met een specifiek karakter en een specifieke doelgroep – was op zoek naar een bureau dat haar kon bijstaan bij het verzorgen en realiseren van een veelvoud aan communicatiemiddelen. Een bureau dat in staat is om de identiteit en huisstijl te bewaken en bovendien kostenefficiënt kan werken. Een bureau dat in staat is om snel te reageren op behoeftes en vraagstukken.

DE OPLOSSING

We maakten ons eigen met de identiteit van het merk. Zowel in woord als in beeld. Daarbij lieten we ons goed informeren en voeden door het bureau in de US dat verantwoordelijk is voor de vormgeving van de identiteit, de strategie en de merkboodschap. Bovendien maakten we goede afspraken met leveranciers en producenten (drukkers, lithografen). Zo kunnen wij altijd snel, accuraat en voordelig ‘leveren’.

WAT ER IS GEMAAKT

De afgelopen drie jaar maakten we een grote hoeveelheid advertentiemateriaal dat in een groot aantal tijdschriften in Europa zichtbaar was. Daarnaast verzorgden we onder andere autobelettering, displays (van megagroot naar tafelmodel), posters, pos-materiaal, uitnodigingen, productfolders en een lookbook.