Untitled Document

LINSSEN ID
Communiceert de kern
van de zaak.

HUISSTIJL


ONLINE

DE VRAAG

Door een verscherping en vernieuwde formulering van haar strategie en visie was linssen id toe aan een restyling van het beeldmerk en huisstijl.

DE OPLOSSING

De alomvattende boodschap ‘linssen id communiceert de kern van de zaak’ neemt een centraal punt in in de visie en aanpak van dit communicatiebureau. Niet alleen is er sprake van ruim 25 jaar ervaring en kennis op het gebied van communicatie, maar is er ook een ruime mate van begrip en nieuwsgierigheid naar nieuwe middelen en technieken.

Om dat gedachtengoed vorm te geven bedachten we een no-nonsense aanpak. We vonden een combinatie van een ‘klassieke’ en sierlijke letter en een letter met een pragmatisch karakter. Dat alles in een stijl die wars is van tierelantijnen en nodeloze opsmuk. Kortom, een stijl die recht doet aan de boodschap ‘de kern van de zaak’.

WAT ER IS GEMAAKT

Een compacte set van correspondentie-
materiaal – briefpapier, adressticker, business-kaart en een website met een directe en heldere structuur. Een hoop zaken als offerte, rapport, factuur en aanverwante zaken hielden we digitaal. Wel zo efficiënt en budgetbewust.