Untitled Document

SAFFIERYACHTS
Communicatiemiddelen weer
zeewaardig.

BROCHURE 

DE VRAAG

Met een grenzeloze passie maakt Saffieryachts vanaf 1980 zeiljachten. Fraai gestileerd, robuust, elegant, betrouwbaar en vooruitstrevend. Het werd hoog tijd dat datzelfde niveau zichtbaar werd in de brochures waarmee Saffieryachts haar jachten presenteert.

DE OPLOSSING

Wanneer je de zeiljachten van Saffieryachts beziet valt op dat ze gracieus gestileerd zijn, gedetailleerd zijn afgewerkt en van hoogwaardige materialen gemaakt. Het ambacht is zichtbaar en voelbaar. Niet overdadig en schreeuwerig, maar juist ingetogen elegant. Met recht dus juwelen op het water.

Datzelfde gevoel hebben we visueel gemaakt in de nieuwe vormgeving van het brochuremateriaal. We zochten de juiste combinatie van lettertypes en bedachten een duidelijk en flexibel (genoeg) stramien dat een heldere hiërarchie heeft. Een vormgeving die ruimte biedt om de zeiljachten zowel vanbuiten als vanbinnen én in detail in beeld te presenteren. Maar ook deze inhoudelijk goed toe te lichten.

Het resultaat: brochures met een uitstraling die hoort bij die van het merk Saffieryachts en de zeiljachten die zij bouwt. Met zorg, met ingetogen elegantie en oog voor detail. Weer in prettige samenwerking met Ten Media.

WAT ER IS GEMAAKT

Subtiel vormgegeven brochures met een helder stramien, een elegante letterkeuze dat aan elke taal en combinatie van talen de ruimte biedt om de verschillende jachten zowel visueel als inhoudelijk zeer verzorgd te presenteren.