Untitled Document

ID SCAN
Meten is weten.

 Bent u van gisteren?
We leven en werken in een dynamische wereld. Omstandigheden veranderen snel. De bovenste steen van gisteren, ligt vandaag onderop. Dat wat deze week acceptabel is, is volgende week alweer passé. Waar staat uw bedrijf? Wat straalt u uit? Past het, klopt het, bent u bij? Dat vraagt om zelfreflectie en analytische scherpte. Om het behouden van wat onveranderlijk en goed is, en van het aanpassen wat nodig is om de aansluiting met nu en morgen niet te missen.

Frisse blik van buiten.
Maar niets is zo lastig als een oordeel vellen over uzelf, uw bedrijf, uw eigen organisatie. Om daarbij te helpen bedachten wij de iD-Scan. Met de iD-Scan licht Hemshaven al uw communicatiemiddelen grondig door. Objectief en kundig. Zie het als een frisse blik van buiten.

Alles komt aan bod.
Past de identiteit (beeldmerk, huisstijl, uitstraling) bij het karakter en de eigenschappen van het bedrijf of product? Hebben de middelen de juiste tone-of-voice, word er ‘gepraat’ en geschreven in begrijpelijke taal? Is er een heldere doelstelling, een duidelijke visie, een haalbare strategie? En vooral, beantwoorden de middelen waarmee u zichtbaar bent (brochures, website, verpakkingen, interieur, beursstand, etc.) daaraan? Als blijkt dat u op het juiste spoor zit zeggen we dat ook. Omdat iedereen gebaat is bij een open en eerlijke blik.

Een bescheiden investering die u veel oplevert.
De iD-Scan vraagt een bescheiden investering. In het overzicht kunt u zien wat de kosten zijn. Maar daar krijgt u dan ook wat voor. Een helder verslag waarin uw identiteit en alle middelen kritisch onder de loep worden genomen. En uiteraard een aantal duidelijke en direct toepasbare aanbevelingen.

Geen verplichtingen.
De iD-Scan verplicht u tot niets. Wat u met ons advies doet staat u vrij. En wanneer we wel met elkaar in zee gaan, dan worden de kosten van de iD-Scan verrekend met de kosten van de totale opdracht.

Maak een afspraak.
Wilt u meer weten? Stuur ons een e-mail of bel. Een afspraak is snel gemaakt.

Investering

zzp-er € 250,-
2-5 werknemers € 400,-
5-10 werknemers € 800,-
10-25 werknemers € 1.250,-